Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Elva

Elva aktier att hålla ögonen på – DI:s lista på köpvärda aktier

Dagens Industri har identifierat elva aktier som de rekommenderar som köpvärda i sitt senaste utskick. De utvalda aktierna har potential för en positiv utveckling de kommande månaderna, enligt tidningens analytiker. Urvalet är baserat på flera faktorer och inkluderar både stora och små bolag från olika sektorer.

De elva aktierna har valts ut baserat på förväntningar om framgång under de närmaste månaderna. Det kan inkludera bolag med en fortsatt positiv vinsttrend, bolag i en så kallad "turnaround" -fas, eller aktier som är lågt värderade men med hög direktavkastning. I vissa fall kan det vara en kombination av dessa faktorer.

Urval av sektorer och bolagsstorlekar

Urvalet av de föreslagna aktierna sträcker sig över flera sektorer och inkluderar både små och stora bolag. Detta visar en bred diversifiering i rekommendationerna från Dagens Industri, vilket kan vara användbart för investerare som letar efter ett varierat urval av potentiella investeringar.

Detta skriver Dagens Industri, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Aktierna att ha i åtanke

De bolag som har plockats ut av tidningens analytiker inkluderar Ambea, Attendo, Arjo, Boozt, Ericsson, Handelsbanken, Industrivärden, Nordnet, Paradox, Telia och Volvo. Då varje bolag har sin egen unika profil och potential, rekommenderas intresserade investerare att göra en djupgående analys innan de beslutar om en investering.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Ambea

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.