Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Anoto lanserar ny utbildningsplattform baserad på AI

Teknikbolaget Anotos dotterbolag Knowledge AI Inc, Kait, lanserar en helt ny AI-baserad utbildningsplattform. Den tidigare plattformen, som endast erbjudits skolor, kommer i sin nya version även att erbjudas direkt till elever som vill bli bättre på matematik och naturvetenskap. Anoto har tidigare riktat sig B2B. Den nya satsningen innebär också en produkt direkt till konsumenter, B2C. Den nya versionen kommer vara tillgänglig som mobilapplikation såväl som online- och offlinelösning.

"Vi tror att Kaits lösning kan rita om spelplanen för utbildning. Eftersom lösningen både är ett verktyg som hjälper lärare att sätta rättvisare betyg samtidigt som den fungerar som ett ovärderligt stöd för elever i undervisningen, ser vi stora kommersiella möjligheter för lösningen", säger Joonhee Won, vd för Anoto, i en kommentar.

AI-lösningen har hittills testats av omkring 10 000 elever på skolor i bland annat Sydkorea och USA. Den nya versionen av plattformen kommer att lanseras på bredare front under året.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Anoto

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Anoto

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.