Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Atrium Ljungberg bekräftar försäljningsdiskussioner avseende Glashuset

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg bekräftar diskussioner om en försäljning av fastigheten vid Skotten 6 i Stockholm city.

Fastigheten, även känd som Glashuset, omfattar totalt 12 500 kvadratmeter lokaler och ligger i den attraktiva korsningen Kungsgatan och Drottninggatan. Enligt Atrium förs diskussioner med en potentiell köpare av fastigheten.

"Diskussionerna befinner sig i ett initialt skede och det är i nuläget inte möjligt att bedöma om diskussionerna kommer att leda till en försäljning av fastigheten", skriver Atrium i ett pressmeddelande.

Det var Fastighetsvärlden som rapporterade om Atriums försäljningsplaner. Om Glashuset säljs kommer Atrium lämnas kvar med bara en fastighet i Stockholm CBD (central business district). Det handlar om fastigheten Adam och Eva 17 (tidigare även kallat John Wall-huset) som ligger mellan Drottninggatan och Slöjdgatan. Fastigheten har en lokalyta på 8 300 kvadratmeter.

https://www.fastighetsvarlden.se/notiser/al-forsoker-salja-glashuset-mitt-i-city/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Atrium Ljungberg

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Atrium Ljungberg

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt