Börsveckan ger köpråd för Jetpak och Viva Wine i årets sista utgåva
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Börsveckan ger köpråd för Jetpak och Viva Wine i årets sista utgåva

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Jetpak och Viva Wine Group i årets sista utgåva. Tidningen lämnar rådet avvakta för Profoto, Kjell & Company, Clas Ohlson, Renewcell, Latvian Forest och Munters. Börsveckan tar nu juluppehåll och är tillbaka den 16 januari nästa år.

Logistikbolaget Jetpak handlas till en attraktiv värdering samtidigt som kassaflödet är bra och tillväxtutsikterna är goda. "Allt sammantaget upprepar vi tidigare års köpråd", skriver Börsveckan.

Ljussättningsbolaget Profoto har en världsledande position inom sin nisch. Värderingen är rimlig, bedömer tidningen som därför drar ned rådet till avvakta.

Hemelektronikkedjan Kjell & Company möter som hela detaljhandeln sämre tider nästa år. Börsveckan lockas inte av aktien i nuläget och väljer att avvakta.

Hemfixarkedjan Clas Ohlson har det också tufft och lär tvingas sänka utdelningen framöver.
Tidningen väljer att avvakta även här.

Vinbolaget Viva Wine Group har ett starkt första halvår, men det tredje kvartalet blev en besvikelse. Aktien är dock billig efter nedgången, bedömer Börsveckan som höjer till råd till köp.

Textilåtervinningsbolaget Renewcell har goda tillväxtutsikter, men här krävs stora investeringar. Osäkerheten är alltför stor för ett köpråd, anser tidningen som väljer att avvakta.

Skogsbolaget Latvian Forest är en doldis vars aktie har gett en totalavkastning på 180 procent de senaste fem åren. Börsveckan vill se en större rabatt mot det bokförda värdet för att med större säkerhetsmarginal trycka på köpknappen. Rådet stannar därför vid avvakta.

Klimatkontrollbolaget Munters går nu som tåget. Värderingen är dock hög och marknaden har tagit ut mycket i förväg. Tidningen väljer därför att avvakta.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Clas Ohlson

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt