Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Logistea, SKF och Betsson

Börsveckan rekommenderar köp av Logistea, SKF och Betsson i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för SLP, Oneflow, Resurs och Bredband2.

Logisteas aktie är en av de fastighetsbolag som backat mest i år. "Vi satte sälj innan årsskiftet, men aktien har nu kommit ner till attraktiva nivåer samtidigt som bolaget sitter på flertalet intressanta projekt. Det lockar", skriver Börsveckan och fortsätter "vi vänder därför på klacken och lyfter från sälj till köp efter kursnedgången".

Logistikfastighetsbolaget SLP, Swedish Logistic Property, växer i snabb takt med ständigt nya affärer. Bakom bolaget finns rutinerade affärsmän. Det kostar dock en del att ta rygg på dem, bedömer tidningen som ger rådet avvakta för SLP och hellre föredrar Logistea.

Kullagertillverkaren SKF värderas som att lågkonjunkturen redan är här. "SKF är ingen favorit inom verkstadssektorn, men på nuvarande pressade kursnivåer så ser vi ett bra köpläge", skriver Börsveckan.

Bettingbolaget Betssons expansion i Latinamerika bär frukt och kompenserar till stor del för tappet i Nederländerna. Den turkiska exponeringen må vara en akilleshäl, men värderingen är låg och tillväxten hittills i år bådar gott, skriver tidningen och ger köpråd.

Börsnykomlingen Oneflow, med fokus på digital avtalshantering, är ett intressant SaaS-bolag med återkommande och växande intäkter. Vägen till lönsamhet är dock slingrig och värderingen är hög. Tidningen väljer att avvakta med aktien.

Trots förbättrad kreditkvalitet ser Börsveckan mörka moln på kredithimlen för Resurs. Lånevolymerna bygger på hushållens konsumtion och där pekar det mesta nedåt. Tidningen ger rådet avvakta.

Bredbandsoperatören Bredband2 har stabila och ocykliska intäkter men behöver nu jobba upp lönsamheten. Det är inte det lättaste i en prispressad bransch. Värderingen är rimlig, bedömer Börsveckan som avvaktar med aktien.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Betsson

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt