Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Budgivaren Vertiseit kontrollerar nu 61,6 procent av aktierna i Multiq

Vertiseit lade den 10 januari ett uppköpsbud på samtliga aktier i Multiq. Vertiseit har därefter ökat sitt aktieinnehav i Multiq till 15,03 procent av kapitalet och rösterna, enligt ett tidigare publicerat flaggningsmeddelande.

Vertiseits ägande, tillsammans med de bindande utfästelser om accept av erbjudandet som erhållits från tre av de största aktieägarna i Multiq, vilka tillsammans äger motsvarande totalt 46,60 procent av kapitalet och rösterna, motsvarar 61,63 procent av kapitalet och rösterna i Multiq. Det framgår av ett pressmeddelande.

Acceptfristen i uppköpsbudet löper från 6 till 27 april.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt