Vertiseit (VERT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Vertiseit aktie

🔔 Skapa bevakning

VERT B  

Vertiseit är ett retail tech-bolag och helhetsleverantör av digitala lösningar för kundupplevelsen i butik. Bolaget erbjuder mjukvaruplattform, hårdvara samt strategi- och konceptutveckling för företagskunder. Exempel på egenutvecklade produkter inkluderar CMS-system, övervakning och analys för digital kundkommunikation. Bolagets verksamhet är koncentrerad till Sverige och den nordiska marknaden.

Vertiseit tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 567 MSEK, en omsättning på 91 MSEK och med ett resultat på 2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Vertiseit

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Vertiseit (VERT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Vertiseit aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern VERT B. Aktien har ett P/E-tal på 231.6 och P/S-tal på 5.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Vertiseit utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Vertiseit Avanza – se aktiekurs idag

Se Vertiseit senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Vertiseit – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Vertiseit.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Vertiseit.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Vertiseit

Vertiseit

TickerVERT B
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde567 MSEK
Omsättning91 MSEK
Vinst2 MSEK
P/E231.6
P/S5.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Vertiseit

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Vertiseit? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter