Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Cereno Scientific beviljas två nya patent för CS1 i USA

Forskningsbolaget Cereno Scientifics fas 2-kandidat CS1 har beviljats två nya patent i andra respektive tredje patentfamiljen i USA. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det nya patentet i den andra patentfamiljen breddar det skydd som redan beviljats i USA. Patentet kommer att gälla till och med 2035, med möjlighet till patentförlängning med upp till fem år. Den andra patentfamiljen har tidigare beviljats i Australien, Europa, Kanada och USA.

I CS1s tredje patentfamilj kommer det beviljade patentet att gälla till och med 2037, med möjlighet till patentförlängning med upp till fem år. Tidigare har den tredje patentfamiljen beviljats patent i Japan och Ryssland.

De två patenten har titlarna "Valproic Acid for the Treatment or Prevention of Pathological Conditions Associated With Excess Fibrin Deposition and/or Thrombus Formation", respektive "Delayed Release Pharmaceutical Formulations Comprising Valproic Acid, and Uses Thereof".

CS1 utvecklas för att behandla den sällsynta sjukdomen pulmonell arteriell hypertension (PAH).

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Cereno Scientific

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Cereno Scientific

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt