Nyhet

Ecorub tecknar avsiktsförklaring med AnVa Polytech för att identifiera återvunna material

Miljöteknikbolaget Ecorub har tecknat ett Letter Of Intent (LOI) med AnVa Polytech rörande identifiering av återvunna material till AnVas produktion. De för även diskussioner kring ett potentiellt kundcirkularitetsavtal för bolagets produktionsspill. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ecorub kommer tillsammans med AnVa att utvärdera Ecorubs material för att hitta ersättare av jungfruliga material.

- De första testerna vi har gjort ser mycket lovande ut och nu skall dessa tester även godkännas av slutkunderna. Ecorub ser AnVa Polytech som en viktig samarbetspartner då de har många kunder inom fordonsindustrin, och vi ser positivt på att hjälpa dem mot vägen till att kunna implementera ytterligare applikationer med återvunna material, kommenterar Ecorubs vd Isac Andersson.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om EcoRub

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien EcoRub

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt