Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Fingerprint Cards får sin första volymorder på under-display-sensor

Teknikbolaget Fingerprint Cards har fått en första volymorder för sin optiska under-display-sensor FPC1632. Beställningen kommer från en större asiatisk mobiltillverkare och följer på en design win i juni, enligt ett pressmeddelande.

Under-display-sensorer står volymmässigt för cirka en tredjedel av marknaden för fingeravtryckssensorer i smartphones. Samtidigt är det genomsnittliga försäljningspriset, ASP, för den typen av sensorer högre vilket gör segmentet likvärdigt i storlek med kapacitiva sensorer.

"Jag är mycket nöjd med att vi nu börjar generera intäkter från ett helt nytt produktsegment i vår portfölj: sensorer under displayen. Eftersom Fingerprint sedan länge är en väletablerad världsledare inom kapacitiva sensorer kan företaget nu erbjuda kunderna ett omfattande produktsortiment av fingeravtryckssensorer", säger Haiyuan Bu, President Mobile, PC & Access China på Fingerprint Cards.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Fingerprint Cards

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Fingerprint Cards

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.