Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Fingerprint Cards stärker sin teknik kring leverans för PC

Teknikbolaget Fingerprint Cards utvecklar en mikrokontroller, MCU, vilket företaget bedömer kommer att stärka erbjudandet till PC-marknaden. Framöver kommer göteborgsföretaget att kunna erbjuda PC-tillverkare ett helt biometriskt system, sensor inklusive MCU. Det framgår av ett pressmeddelande.

Parallellt med detta utvecklar bolaget också två nya fingeravtryckssensorer som är optimerade för PC. Projektet inom MCU understöds av bolagets kunder inom just PC.

"Att utveckla vår egen MCU är ett viktigt steg för Fingerprint, eftersom det kommer att skapa ytterligare kundvärde. Genom att erbjuda en heltäckande lösning för biometriska match-on-chip-system kan vi optimera systemprestanda och kostnadsstruktur. Den primära marknaden är PC-segmentet, men det finns andra intressanta tillämpningar inom åtkomstkontroll och IoT-system. Vi räknar med att starta kundåtaganden under andra halvåret 2023", säger Haiyuan Bu, chef för Mobile, PC & Access China på Fingerprints, i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Fingerprint Cards

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Fingerprint Cards

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.