Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

NGS Group lanserar affärsområde inom Interim Management

Bemanningsbolaget NGS Group startar ett nytt affärsområde inom Interim Management, framgår det av ett pressmeddelande. Verksamheten ska tillhandahålla interim-chefer och ledare till företag och organisationer inom både den privata och offentliga sektorn.

- Vi har historiskt sett arbetat med Interim Management i våra verksamheter men nu tar vi in kompetens utifrån för att möta våra kunders ökande behov. Vi ser en ökad efterfrågan i marknaden, allt fler kunder ser fördelarna med att anlita kvalificerade chefer och ledare i ett flexibelt upplägg, kommenterar NGS vd Ingrid Nordlund.

Chef över affärsområdet blir Åsa Bergman Målbäck, som beskrivs ha lång erfarenhet inom HR. Enheten kommer gå under namnet Human Capital Interim Management.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om NGS Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien NGS Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt