Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Platzer ska hyra ut totalt 14 500 kvadratmeter i Arendal och Torslanda i Göteborg

Fastighetsbolaget Platzer har tecknat två hyresavtal kring totalt 14 500 kvadratmeter med en tredjepartslogistiker på projektfastigheterna i Arendal och Torslanda i Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att Platzer hyr ut en 7 500 kvadratmeter stor yta i fastigheten Syrhåla 3:1 samt en 7 000 kvadratmeter stor yta i fastigheten Arendal 764:720. Båda hyresavtalen innehar en tioårig löptid.

- Vi väldigt glada över denna affär. Här har kunden valt att gå helt i linje med vårt kunderbjudande och ambition om att kunna erbjuda attraktiva terminalbyggnader strategiskt nära Göteborgs Hamn i Arendal, och effektiv logistik på våra projektfastigheter i Torslanda, kommenterar Johan Franzén, affärsområdeschef inom industri och logistik på Platzer.

Tillträdet sker i juni respektive april i år.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Platzer Fastigheter

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Platzer Fastigheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.