Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Platzer ska hyra ut totalt 14 500 kvadratmeter i Arendal och Torslanda i Göteborg

Fastighetsbolaget Platzer har tecknat två hyresavtal kring totalt 14 500 kvadratmeter med en tredjepartslogistiker på projektfastigheterna i Arendal och Torslanda i Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att Platzer hyr ut en 7 500 kvadratmeter stor yta i fastigheten Syrhåla 3:1 samt en 7 000 kvadratmeter stor yta i fastigheten Arendal 764:720. Båda hyresavtalen innehar en tioårig löptid.

- Vi väldigt glada över denna affär. Här har kunden valt att gå helt i linje med vårt kunderbjudande och ambition om att kunna erbjuda attraktiva terminalbyggnader strategiskt nära Göteborgs Hamn i Arendal, och effektiv logistik på våra projektfastigheter i Torslanda, kommenterar Johan Franzén, affärsområdeschef inom industri och logistik på Platzer.

Tillträdet sker i juni respektive april i år.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Platzer Fastigheter

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Platzer Fastigheter

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt