Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Raytelligence omstrukturerar sin verksamhet för att nå positivt kassaflöde snabbare

Radarsensorbolaget Raytelligence har beslutat att omstrukturera sin verksamhet. "Fokus under 2021 har legat på försäljning till kommuner via till stor del säljkonsulter och utfallet i form av beställningar och intäkter har inte blivit det förväntade", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Raytelligence förskjuter därför sitt marknadsfokus mot organisationer med back-end-system som levererar tjänster till kommunerna. Detta bidrar till att försäljningsprocessen blir mer tekniskt orienterad. Bolaget har redan i dag ett antal partners av detta slag som fokus kommer riktas mot.

För hälsoområdet finns idag den certifierade produkten Eazense med funktionerna närvaro, falldetektion och "people counting". För att ytterligare dra nytta av den gjorda utvecklingen av Eazense kommer ett antal applikationsområden på industrimarknaden att bearbetas. Exempel är personsäkerhet i utsatta miljöer och beröringsfri maskinövervakning för planerat underhåll. Här ser bolaget en möjlighet att bidra med unika lösningar.

"Med denna strategi tillsammans med att vi minskar försäljningskostnaderna gör att vi når positivt kassaflöde betydligt snabbare", säger Per-Arne Viberg, nytillträdd vd i Raytelligence.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Raytelligence

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Raytelligence

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt