Robert Fonovich lämnar som vd för Catella Corporate Finance Sverige
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Robert Fonovich lämnar som vd för Catella Corporate Finance Sverige

Fastighetsrådgivaren Catella meddelar ledningsförändringar inom Corporate Finance Sverige.

Efter sju års ledning av Catella Corporate Finance Sverige har vd Robert Fonovich valt att lämna bolaget. Jacob Bruzelius, Head of Debt Advisory, tar tillfälligt över positionen som vd. Fonovich slutar under våren.

"Robert har i allra högsta grad varit bidragande till att Catella Corporate Finance Sverige har den marknadsledande position vi har idag. Det är tråkigt att Robert nu lämnar men samtidigt är det en naturlig del av företagets förnyelse och ger oss också nya möjligheter att fortsatt utveckla vårt erbjudande inom Corporate Finance på den svenska marknaden", säger Christoffer Abramson, vd på Catella, i ett pressmeddelande.

Christoffer Abramson välkomnar också Jesper Greitz, Lars Staffansson och Sophia Ångström som nya juniora partners i Catella Corporate Finance Sverige.

Vidare kommer Carl Wingmark, idag Head of Property Advisory Stockholm, att flytta från Corporate Finance för att utveckla ett fastighetsfonderbjudande riktat till den skandinaviska marknaden.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Catella

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Catella

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.