Nyhet

Spac-bolaget

Spac-bolaget Spacett redovisar mindre förlust, 'välkomnar bolag att kontakta oss' - vd

Spac-bolaget Spacett redovisar en förlust på 0,3 miljoner kronor under 2021. Bolaget noterades på Spotlight i slutet av 2021 och drog då in 27 miljoner kronor.

Resultat per aktie hamnade på -0,04 kronor.

Likvida medel uppgick till 27,1 miljoner kronor.

"I takt med att kunskapen om Spacett sprider sig så har vi sett ett stort inflöde av bolag som är intresserade av att börsnotera sig via Spacett och flera förvärvsdiskussioner pågår. Samtidigt har vi kapacitet att utvärdera fler affärer och välkomnar bolag att kontakta oss", kommenterar vd Marcus Bonsib.

Spacett, Mkr2021
Nettoresultat-0,3
Resultat per aktie, kronor-0,04
Likvida medel27,1


http://media.finwire.com/media/FWS006F8DA-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Spacett SPAC

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Spacett SPAC

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt