Nyhet

Stenocare lanserar tre medicinska cannabisprodukter på den brittiska marknaden - första leverans inom 60-90 dagar

Medicinska cannabisbolaget Stenocare äntrar den brittiska marknaden genom tre nya medicinska cannabisoljeprodukter för patienter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Leverans av de första produkterna väntas ske inom de närmsta 60 till 90 dagarna.

"Idag är en stor dag för Stenocare. Redan från början 2018 planerade vi för att bli en ledande leverantör och ett ledande europeiskt varumärke inom högkvalitativ medicinsk cannabis. Stenocare blir nu en av få leverantörer till brittiska patienter", kommenterar vd Thomas Skovlund Schnegelsberg.

Stenocare är en leverantör av receptbaserade medicinska cannabisprodukter för patientbehandling, och är baserade i Danmark. Storbritannien väntas vara en av Europas största marknader för medicinsk cannabis inom fem år.

Medicinsk cannabis legaliserades i landet 2018, men hittills har relativt få patienter fått behandling.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Stenocare

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Stenocare

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt