Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Stenocare lanserar tre medicinska cannabisprodukter på den brittiska marknaden - första leverans inom 60-90 dagar

Medicinska cannabisbolaget Stenocare äntrar den brittiska marknaden genom tre nya medicinska cannabisoljeprodukter för patienter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Leverans av de första produkterna väntas ske inom de närmsta 60 till 90 dagarna.

"Idag är en stor dag för Stenocare. Redan från början 2018 planerade vi för att bli en ledande leverantör och ett ledande europeiskt varumärke inom högkvalitativ medicinsk cannabis. Stenocare blir nu en av få leverantörer till brittiska patienter", kommenterar vd Thomas Skovlund Schnegelsberg.

Stenocare är en leverantör av receptbaserade medicinska cannabisprodukter för patientbehandling, och är baserade i Danmark. Storbritannien väntas vara en av Europas största marknader för medicinsk cannabis inom fem år.

Medicinsk cannabis legaliserades i landet 2018, men hittills har relativt få patienter fått behandling.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Stenocare

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Stenocare

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.