Nyhet

Tessin Nordic meddelar teckningsutfall i incitamentsprogram

Investeringsplattformen för fastighetsprojekt Tessin Nordic meddelar utfall i de två incitamentsprogram som ger styrelsen, ledande befattningshavare, nyckelpersoner och övrig personal möjlighet att teckna optioner som berättigar till köp av aktier efter två år.

Incitamentsprogram I 2022/24 omfattar 1 249 200 teckningsoptioner och tecknades till fullo.

I Incitamentsprogram II 2022/24 som riktar sig till externa styrelseledamöter i bolaget tecknades 233 334 av 300 001 optioner.

Varje teckningsoption ger rätt att teckna en aktie i Tessin till en teckningskurs om 2,10 kronor, vilket motsvarar 130 procent av det genomsnittliga volymviktade priset för aktien under perioden från och med den 14 december 2021 till och med den 28 december 2021. Teckning av aktier kan ske från och med 15 januari 2024 till och med den 15 mars 2024.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt