5th Planet Games (NO) (5PG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

5th Planet Games (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

5PG  

5th Planet Games är en spelutvecklare. Utvecklingen sker av mobila spel och några exempel på framställda spel innefattar Hugo, Retro Mania, Hugo Troll Race samt Hugo World. Spelen är idag anpassade för en stor del plattformar som iOS, Android, Windows och för Facebook användare. Bolaget grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark.

5th Planet Games (NO) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 75 MNOK, en omsättning på 8 MNOK och med ett resultat på -18 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien 5th Planet Games (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper 5th Planet Games (NO) (5PG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

5th Planet Games (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern 5PG. Aktien har ett P/E-tal på -4.2 och P/S-tal på 15.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

5th Planet Games (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

5th Planet Games (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se 5th Planet Games (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter 5th Planet Games (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien 5th Planet Games (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i 5th Planet Games (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om 5th Planet Games (NO)

5th Planet Games (NO)

Ticker5PG
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde75 MNOK
Omsättning8 MNOK
Vinst-18 MNOK
P/E-4.2
P/S15.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien 5th Planet Games (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om 5th Planet Games (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter