Agillic (DK) (AGILC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Agillic (DK) aktie

AGILC  

Agillic är ett IT-bolag. Bolaget utvecklar digitala plattformar där kunden använder plattformen för att lättare interagera med sina befintliga kunder. Produkten fungerar som en kunddatabas och innehåller diverse funktioner, med visionen att underlätta kommunikationen med kunderna, samt underlätta uppföljning och segmentering av kundgrupper. Bolaget har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Agillic (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 230 MDKK, en omsättning på 48 MDKK och med ett resultat på -8 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Agillic (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Agillic (DK) (AGILC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Agillic (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern AGILC. Aktien har ett P/E-tal på -28.9 och P/S-tal på 4.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Agillic (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Agillic (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Agillic (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Agillic (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Agillic (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Agillic (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Agillic (DK)

Agillic (DK)

TickerAGILC
ListaFirst North
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde230 MDKK
Omsättning48 MDKK
Vinst-8 MDKK
P/E-28.9
P/S4.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Agillic (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Agillic (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter