AIK Fotboll (AIK B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

AIK Fotboll aktie

AIK B  

AIK Fotboll bedriver elitfotbollsverksamhet genom herrlag, damlag samt juniorlag. Fotbollsklubben bildades ursprungligen 1891 i Stockholm och klubben har idag sitt huvudkontor samt hemmaarena i Solna

AIK Fotboll tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Fritid & Sport. Bolaget har ett börsvärde på 35 MSEK, en omsättning på 186 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AIK Fotboll

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AIK Fotboll (AIK B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AIK Fotboll aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern AIK B. Aktien har ett P/E-tal på -5.3 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AIK Fotboll utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AIK Fotboll Avanza – se aktiekurs idag

Se AIK Fotboll senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AIK Fotboll – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AIK Fotboll.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i AIK Fotboll.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om AIK Fotboll

AIK Fotboll

TickerAIK B
ListaNGM
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschFritid & Sport
Börsvärde35 MSEK
Omsättning186 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-5.3
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AIK Fotboll

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AIK Fotboll? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter