Rapala (FI) (RAP1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Rapala (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

RAP1V  

Rapala VMC är verksamma inom fritidsfiske. Försäljning av fiskeutrustning sker via bolagets distributionsnät och inkluderar ett flertal varumärken som exempelvis Rapala, Sufix, och VMC. Produktsortimentet består av fiskekläder samt tillhörande utrustning som fiskespön, metallås, beten och fiskeknivar. Idag innehas verksamhet på global nivå, med störst närvaro inom Europa och Nordamerika. Bolagets huvudkontor ligger i Helsingfors.

Rapala (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Fritid & Sport. Bolaget har ett börsvärde på 353 MEUR, en omsättning på 278 MEUR och med ett resultat på 24 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Rapala (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Rapala (FI) (RAP1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Rapala (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern RAP1V. Aktien har ett P/E-tal på 14.9 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Rapala (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Rapala (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Rapala (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Rapala (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Rapala (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Rapala (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Rapala (FI)

Rapala (FI)

TickerRAP1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschFritid & Sport
Börsvärde353 MEUR
Omsättning278 MEUR
Vinst24 MEUR
P/E14.9
P/S1.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Rapala (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Rapala (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter