Trainimal aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Trainimal aktie

 

Trainimal tillhandahåller individanpassad träning och kostrådgivning digitalt genom egenutvecklad smart teknologi. Coaching sker av legitimerade dietister och licensierade personliga tränare och paketeras genom en abonnemangsmodell. Grundkonceptet är enkelt; Bolagets medlemmar får för priset av en timmes coaching på t.ex. ett gym, i stället personligt stöd digitalt under en hel månad av dietist och personlig tränare. Trainimals vision är att genom interaktiv teknologi hjälpa sina medlemmar uppnå fysisk hälsa och välbefinnande, oavsett sociala, ekonomiska och geografiska förutsättningar.

Mer om aktien Trainimal

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Trainimal aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Trainimal utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Trainimal – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Trainimal.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Trainimal.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Trainimal

Trainimal

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Trainimal

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Trainimal? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter