Bonzun aktie | BONZUN | Aktiekurs, analyser & nyheter - Börskollen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Bonzun aktie • BONZUN • Aktiekurs

🤍  Bevaka
Om aktien
NamnBonzun
StatusNoterad
TickerBONZUN
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
UtdelningNej
Första handelsdag02 Oct 2014
Nästa rapport30 Aug
Antal ägare Avanza3,154 st
Antal ägare Nordnet444 st
Ägare hos nätmäklarna
Om bolaget
Papilly är ett företag inom hälsobranschen. För närvarande fokuserar de på att erbjuda tjänster relaterade till arbetsplatsens hälsa, främst genom sitt digitala stresshanteringsprogram. Programmet består av flera korta sessioner som vanligtvis hålls en gång i veckan och syftar till att identifiera och hantera de stressfaktorer som påverkar varje individ. Företagets huvudkontor är beläget i Stockholm.
Dölj beskrivning ▲Blankning
Bonzun
EmittentBonzun
Blankat nu0.14%
1 vecka sedan -
1 månad sedan -
6 månader sedan -
Senast uppdateradIdag
Trend

Aktuella positioner över 0,5%

Det finns inga aktuella betydande positioner att visa just nu.

Historiska positioner över 0,5%

Det finns inga historiska betydande positioner att visa just nu.

Köpa Bonzun

Analysera Bonzun

Handla Bonzun

75% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan innehåller reklam eller affiliatelänkar.
Start
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Podcasts
PM
Blankning
Analyser

Nyheter om Bonzun

Oj, här var det tomt just nu.

Visa fler

Tekniska signaler Bonzun

Detaljerad blankning i Bonzun

Bonzun
EmittentBonzun
Blankat nu0.14%
1 vecka sedan -
1 månad sedan -
6 månader sedan -
Senast uppdateradIdag
Trend

Aktuella positioner över 0,5%

Det finns inga aktuella betydande positioner att visa just nu.

Historiska positioner över 0,5%

Det finns inga historiska betydande positioner att visa just nu.

Bolag i samma branch som Bonzun

Getinge är ett internationellt företag som erbjuder tekniska lösningar för sjukvårdssektorn.

Arjo är ett internationellt företag som verkar inom området medicinteknik.

Terveystalo specialiserar sig på företagshälsovård.

ADDvise Group tillhandahåller kompletta lösningar för sjukvårds- och forskningsinstitutioner, vilket omfattar laboratorieutrustning, skyddsventilation och olika typer av förbrukningsmaterial.

MedicPen är ett företag som skapar teknologiska lösningar för hälso- och sjukvårdssektorn.

Biohit är ett företag inom medicinsk teknik. De specialiserar sig på att utveckla och producera laboratorieutrustning, förbrukningsmaterial och diagnostiska analyssystem som används inom forskning, sjukvård och industriella laboratorier.

FAQ - Vanliga frågor och svar om Bonzun

Ska man investera i Bonzun aktie?

Som alltid när det kommer till investeringar finns det inget givet rätt eller fel, utan det beror helt på vad du är för typ av investerare, om du investerar på lång sikt eller handlar aktivt (trading), vad du har för risktolerans osv. På denna sida vill vi ge dig som är intresserad av att köpa aktier i Bonzun en bättre möjlighet att lära dig mer om bolaget, följa nyhetsflödet samt tipsa om aktörer som vi själva gillar för att fortsätta analysera och handla aktier i Bonzun.

Vi understryker att alla investeringar är förenade med risk och att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Gör alltid din egen analys!

Har Bonzun utdelning och direktavkastning?

Nej, Bonzun har ingen utdelning.

Utdelningen är en del av företagets vinst som delas ut till dess aktieägare i form av pengar eller ibland även som ytterligare aktier. Det är ett sätt för företaget att dela sin vinst med aktieägarna som ett incitament för att äga deras aktier. Utdelningar är vanligtvis betalda regelbundet, vanligtvis varje kvartal eller årligen.

När kommer Bonzun rapport

Nästa rapport i bolaget kommer: 2024-08-30.

Det är altså 39 dagar kvar till nästa rapport i Bonzun.

En kvartalsrapport är en finansiell rapport som ett börsnoterat bolag offentliggör varje kvartal, det vill säga fyra gånger om året. Syftet med en kvartalsrapport är att ge aktieägare, investerare och allmänheten en insikt i företagets ekonomiska prestation under den senaste kvartalsperioden.

Bonzun senaste rapport

Länk till senaste rapporten från Bonzun: Delarsrapport-Q2-januari-mars-2023-2024.pdf - Bonzun AB (publ) Delårsrapport Q2 januari - mars 2023/2024

Nuvarande blankning i Bonzun

Just nu är 0.14 procent av kapitalet blankat i Bonzun jämfört med förra veckan då det var 0 procent. Vi uppdaterar denna info dagligen och senaste förändring i blankning skedde Idag .

Liknande bolag som Bonzun

Många som är intresserade av Bonzun titar ofta på andra bolag i samma branch, Hälsovård & Hjälpmedel. Några av de mest populära bolagen är Getinge från Sverige, Arjo från Sverige och Terveystalo från Finland

Bonzun forum

Var kan jag diskutera Bonzun och andra aktier jag följer? Sociala nätverk så som Facebook och Twitter är kända för att vara hubbar för aktiediskussioner. Men även handelsplatser så som Avanza och Nordnet har sina egna forum där användare kan diskutera aktier, investeringsstrategier och marknadsnyheter.

Ett vanligt forum för aktier och aktiediskussion är Twitter. Där är det vanligt att man "taggar" bolag man nämner genom att använda ticker och ett dollartecken ($) först. Exempel på diskussioner som rör Bonzun: Bonzun forum.

När du har hittat ett aktieforum för Bonzun som intresserar dig, är det viktigt att vara försiktig med informationen du delar och att göra din egen efterforskning. Inte all information på dessa forum är nödvändigtvis korrekt eller pålitlig, så det är klokt att vara skeptisk och kritisk. Diskussionsforum kan dock vara användbara för att utbyta åsikter och idéer med andra investerare och få insikt i marknaden.

Så här gör du om du vill köpa aktier i Bonzun via Avanza

I detta exempel belyser vi Avanza, en ledande nätmäklare som vi på Börskollen själva använder, men processen ser likartad ut för andra alternativ. Så här gör du för att köpa aktier:

Steg 1: Öppna ett konto hos en nätmäklare

Att öppna ett konto tar bara någon minut och görs enklast genom att du anger ditt personnummer och genomför en kundkännedom med hjälp av BankID.

Steg 2: Öppna ett Investeringssparkonto (ISK)

När du gått igenom det första steget är det dags att välja den typ av konto där du vill köpa och förvara dina aktier. Ett Investeringssparkonto (ISK) är oftast att rekommendera framför en vanlig aktiedepå, detta då det ger dig en lägre beskattning och är smidigare vid deklaration. Du kan öppna ett ISK hos Avanza när du har loggat in på ditt konto.

Läs mer och öppna ISK hos Avanza

OBS! Om du har tänkt att handla mycket med utländska aktier kan istället en Kapitalförsäkring (KF) vara att föredra. Beskattning och deklaration är även här smidig och påminner om den för ISK.

Läs mer och öppna KF hos Avanza

Steg 3: Sök efter Bonzun

När du sedan börjar bli redo att köpa dina första aktier kan du enkelt och smidigt söka fram aktien via sökfältet (övre högre hörnet). På aktiesidan finner du även mer information om aktien/bolaget.

Steg 4: Köp aktier i Bonzun

När du väl har tagit dig så här långt återstår bara att ta en beslut om du vill köpa aktien eller ej. Om du beslutar dig för att det är en bra aktie att köpa, klickar du bara på den blåa köpknappen och anger vilket belopp du vill investera (eller väljer hur många aktier). Säkerställ att allt ser rätt ut (samt se de avgifter som är förenade med köpet) och sedan är det bara att genomföra köpet. Nu har du köpt dina första aktier i Bonzun!

STÄNG X
Handla aktier i Bonzun
Vunnit “Sveriges nöjdaste sparare” 14 år i rad
Brett utbud av aktier, fonder och derivat
Bli kund helt gratis – enkel och smidig plattform
Erbjudande: Handla aktier/fonder gratis upp till 50 000 kr

Går Bonzun aktie att handla på börsen?

Ja, Bonzun är börsnoterade i Sverige, vilket innebär att deras aktier går att handla på börsen. Här kan du se aktuell aktiekurs för Bonzun.

Vad har hänt med Bonzun aktien?

Här är den senaste nyheten där Bonzun nämns: Bonzun minskar rörelseförlusten.

Här är tre nyheter till som kan förklara vad som hänt med Bonzun aktien:

Man kan inte alltid härleda en kursreaktion i en aktie till nyheter. Även om nyheter och händelser ofta har en påverkan på en akties pris, finns det flera faktorer och komplexiteter som kan påverka aktiemarknaden. Men i vissa fall kan det ge dig en ledtråd till vad som hänt.

Varför sjunker Bonzun aktien - är den övervärderad?

Bonzun kan sjunka i pris av olika skäl, och det är viktigt att förstå att aktiemarknaden är komplex och påverkas av många faktorer. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan sjunka i pris är: Negativa nyheter, branschspecifika händelser, ändrat investerarsentiment eller vinsthemtagning m.fl.

Varför stiger Bonzun aktien - är den undervärderad?

Bonzun kan stiga i pris av olika skäl, och det beror ofta på positiva faktorer och förväntningar från investerare. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan stiga i pris är: Positiva nyheter, ökad efterfrågan, generell marktillväxt eller utdelningar och återköp av aktier m.fl.

Var kan jag investera i Bonzun aktie?

Det finns en uppsjö av olika alternativ, men vi rekommenderar generellt Sveriges ledande nätmäklare Avanza (som Börskollen själva använder) alternativt Nordnet för den som vill börja handla med aktier i Bonzun. Hos dessa nätmäklare kan du även se Bonzun aktiekurs samt hitta ytterligare bra information om bolaget/aktien, som exempelvis omsättning, P/E-tal eller utdelning (och även Avanza forum för diskussion med andra).

Läs mer: Om du är ny till aktiehandel tipsar vi om vår stora guide Aktier för nybörjare.

Om du istället är intresserad av att börja handla mer aktivt med aktien (trading) finns det istället så kallade tradingmäklare som är mer specialiserade på denna typ av aktiehandel. Här kan vi istället tipsa om IG* – välkänt och världsledande inom just trading!

*75% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Hur kan jag lära mig mer och analysera Bonzun?

Du finner väldigt mycket information på denna sida samt även hos nätmäklarna som vi tipsade om ovan. Om du vill analysera bolaget/aktien Bonzun på en djupare nivå kan vi också tipsa om de ledande analystjänsterna TradingView och Börsdata (tjänster som vi på Börskollen själva använder dagligen). Här finner du lång historik för såväl aktuell aktiekurs som olika nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal, utdelning etc och kan göra mer avancerad teknisk och fundamental analys för att komma fram till om du vill köpa aktien eller inte.