SATS (NO) (SATS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SATS (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

SATS  

SATS är verksamma inom fitnessbranschen. Bolaget förvaltar idag över ett flertal gym- och träningsanläggningar. Utöver traditionella träningspass erbjuds även klasser i styrka och konditionsträning, möjlighet till personliga tränare, samt yoga och gemensamma löpningspass. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, där medlemmarna består av privatpersoner i olika åldrar.

SATS (NO) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Fritid & Sport. Bolaget har ett börsvärde på 3 740 MNOK, en omsättning på 3 987 MNOK och med ett resultat på -497 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SATS (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SATS (NO) (SATS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SATS (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SATS. Aktien har ett P/E-tal på -7.5 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SATS (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SATS (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se SATS (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SATS (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SATS (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SATS (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SATS (NO)

SATS (NO)

TickerSATS
ListaOB Match
LandNorge
SektorSällanköpsvaror
BranschFritid & Sport
Börsvärde3 740 MNOK
Omsättning3 987 MNOK
Vinst-497 MNOK
P/E-7.5
P/S1.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SATS (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SATS (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter