AGF B (DK) (AGF B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

AGF B (DK) aktie

AGF B  

AGF bedriver fotbollsverksamhet. Idag har klubben lag för herr, dam och juniorer inom alla åldrar. Under koncernen går även Atletion som driver anläggningen Ceres Park & Arena där klubben spelar sina hemmamatcher. Klubben bildades ursprungligen 1880 under namnet AGF Kontraktfodbold. Aarhus Elits huvudkontor ligger i Århus.

AGF B (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Fritid & Sport. Bolaget har ett börsvärde på 246 MDKK, en omsättning på 136 MDKK och med ett resultat på 12 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AGF B (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AGF B (DK) (AGF B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AGF B (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern AGF B. Aktien har ett P/E-tal på 20.5 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AGF B (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AGF B (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se AGF B (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AGF B (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AGF B (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i AGF B (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om AGF B (DK)

AGF B (DK)

TickerAGF B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschFritid & Sport
Börsvärde246 MDKK
Omsättning136 MDKK
Vinst12 MDKK
P/E20.5
P/S2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AGF B (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AGF B (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter