PARKEN Sport (DK) (PARKEN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

PARKEN Sport (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

PARKEN  

Parken Sport & Entertainment är verksamma inom sport och nöje. Verksamhet drivs idag via flertalet dotterbolag med vardera affärsinriktning. Under koncernen går exempelvis semestercentret Lalandia, gymkedjan Fitness DK, fotbollslaget FC Köpenhamn samt fastighetsbeståndet Telia Park. Bolaget grundades 1991 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

PARKEN Sport (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Fritid & Sport. Bolaget har ett börsvärde på 820 MDKK, en omsättning på 780 MDKK och med ett resultat på -199 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien PARKEN Sport (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper PARKEN Sport (DK) (PARKEN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

PARKEN Sport (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern PARKEN. Aktien har ett P/E-tal på -4.1 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

PARKEN Sport (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

PARKEN Sport (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se PARKEN Sport (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter PARKEN Sport (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien PARKEN Sport (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i PARKEN Sport (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om PARKEN Sport (DK)

PARKEN Sport (DK)

TickerPARKEN
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschFritid & Sport
Börsvärde820 MDKK
Omsättning780 MDKK
Vinst-199 MDKK
P/E-4.1
P/S1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien PARKEN Sport (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om PARKEN Sport (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter