AppSpotr (APTR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

AppSpotr aktie

APTR  

AppSpotr är ett IT-bolag inriktade mot mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar. Visionen är att erbjuda ett verktyg där användaren kan formatera appen utan större förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation. Kunderna återfinns huvudsakligen bland PR- och kommunikationsbyråer, webbdesigners samt övriga webbutvecklare och digitala kommunikatörer.

AppSpotr tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 132 MSEK, en omsättning på 8 MSEK och med ett resultat på -20 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AppSpotr

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AppSpotr (APTR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AppSpotr aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern APTR. Aktien har ett P/E-tal på -6.8 och P/S-tal på 19.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AppSpotr utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AppSpotr Avanza – se aktiekurs idag

Se AppSpotr senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AppSpotr – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AppSpotr.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i AppSpotr.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om AppSpotr

AppSpotr

TickerAPTR
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde132 MSEK
Omsättning8 MSEK
Vinst-20 MSEK
P/E-6.8
P/S19.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AppSpotr

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AppSpotr? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter