Artificial Solutions (ASAI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Artificial Solutions aktie

ASAI  

Artificial Solutions tillhandahåller Conversational AI, en form av artificiell intelligens som möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och enheter på ett vardagligt och naturligt sätt via röst, text, beröring eller gester. Typiska kunder är stora globala bolag som behöver en plattform för att utveckla nya tjänster gentemot sina kunder. Företaget grundades 2001 och har idag kontor i flera städer runt om i världen.

Artificial Solutions tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 359 MSEK, en omsättning på 73 MSEK och med ett resultat på -135 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Artificial Solutions

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Artificial Solutions (ASAI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Artificial Solutions aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ASAI. Aktien har ett P/E-tal på -2.7 och P/S-tal på 5.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Artificial Solutions utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Artificial Solutions Avanza – se aktiekurs idag

Se Artificial Solutions senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Artificial Solutions – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Artificial Solutions.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Artificial Solutions.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Artificial Solutions

Artificial Solutions

TickerASAI
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde359 MSEK
Omsättning73 MSEK
Vinst-135 MSEK
P/E-2.7
P/S5.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Artificial Solutions

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Artificial Solutions? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter