Atlantic Sapphire (NO) (ASA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Atlantic Sapphire (NO) aktie

ASA  

Atlantic Sapphire är verksamma inom fiskeodling. Uppfödningen består främst av atlantisk lax och råvaran exporteras på global nivå. Bolaget bedriver verksamhet genom hela värdekedjan, från bearbetning, kvalitetskontroll, distribution och försäljning via egenägda faciliteter för fiskodling. Bolaget grundades under 2010 och har sitt huvudkontor i Miami.

Atlantic Sapphire (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 5 595 MNOK, en omsättning på 5 MNOK och med ett resultat på -493 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Atlantic Sapphire (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Atlantic Sapphire (NO) (ASA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Atlantic Sapphire (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ASA. Aktien har ett P/E-tal på -11.3 och P/S-tal på 99.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Atlantic Sapphire (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Atlantic Sapphire (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Atlantic Sapphire (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Atlantic Sapphire (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Atlantic Sapphire (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Atlantic Sapphire (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Atlantic Sapphire (NO)

Atlantic Sapphire (NO)

TickerASA
ListaOB Match
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde5 595 MNOK
Omsättning5 MNOK
Vinst-493 MNOK
P/E-11.3
P/S99.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Atlantic Sapphire (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Atlantic Sapphire (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter