Bigcommerce (BIGC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bigcommerce aktie

BIGC  

BigCommerce Holdings är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av programvaror som används för affärsutveckling. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för uppföljning och analys, SEO optimering samt för hemsideutveckling. Kunderna består huvudsakligen av små- och medelstora företagskunder verksamma i ett flertal sektorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster och rådgivning. Störst verksamhet återfinns inom Nordamerika och Asien.

Mer om aktien Bigcommerce

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bigcommerce (BIGC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bigcommerce utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bigcommerce Avanza – se aktiekurs idag

Se Bigcommerce senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bigcommerce – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bigcommerce.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bigcommerce.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bigcommerce

Bigcommerce

TickerBIGC
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bigcommerce

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bigcommerce? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter