BIMobject (BIM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BIMobject aktie

BIM  

BIMobject är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar molnlösningar och tjänster inom bygginformationsmodellering (BIM). BIM är en internetbaserad plattform vars avsikt är att skapa en ny kommunikationsväg mellan arkitekter, byggbolag och ingenjörer inom byggbranschen. Produkterna säljs under separata varumärken och bolaget innehar idag verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Malmö.

BIMobject tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 1 259 MSEK, en omsättning på 145 MSEK och med ett resultat på -70 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BIMobject

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BIMobject (BIM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BIMobject aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BIM. Aktien har ett P/E-tal på -18.1 och P/S-tal på 9.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BIMobject utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BIMobject Avanza – se aktiekurs idag

Se BIMobject senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BIMobject – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BIMobject.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BIMobject.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BIMobject

BIMobject

TickerBIM
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde1 259 MSEK
Omsättning145 MSEK
Vinst-70 MSEK
P/E-18.1
P/S9.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BIMobject

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BIMobject? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter