Byggma (NO) (BMA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Byggma (NO) aktie

BMA  

Byggma är en byggkoncern. Bolaget är inriktade mot leverans av produkter och tjänster för byggindustrin, där produkterna säljs under flera olika varumärken. Produktportföljen består exempelvis av fiberskivor, spånskivor, balkar, fönster och lampor. Verksamheten innehar egen försäljningsavdelning och majoriteten av produktionen säljs till butikskedjor på den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Vennesla.

Byggma (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 3 092 MNOK, en omsättning på 1 807 MNOK och med ett resultat på 125 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Byggma (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Byggma (NO) (BMA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Byggma (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Standard, och med tickern BMA. Aktien har ett P/E-tal på 24.8 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Byggma (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Byggma (NO) senaste utdelning är 80 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 18.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Byggma (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Byggma (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Byggma (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Byggma (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Byggma (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Byggma (NO)

Byggma (NO)

TickerBMA
ListaOB Standard
LandNorge
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde3 092 MNOK
Omsättning1 807 MNOK
Vinst125 MNOK
P/E24.8
P/S1.5
Utdelning80 NOK
Direktavkastning18.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Byggma (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Byggma (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter