Glaston (FI) (GLA1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Glaston (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

GLA1V  

Glaston är ett finskt bolag verksamma inom glasteknik. Produkterna innefattar ett brett utbud av glasförädlingar som berör laminering, temperering och böjning. Utöver erbjuds tillhörande eftermarknadsservice. Bolaget har verksamhet på global nivå, med hemmamarknaden runtom Norden. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Glaston (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 99 MEUR, en omsättning på 209 MEUR och med ett resultat på -4 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Glaston (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Glaston (FI) (GLA1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Glaston (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern GLA1V. Aktien har ett P/E-tal på -23 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Glaston (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Glaston (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Glaston (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Glaston (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Glaston (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Glaston (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Glaston (FI)

Glaston (FI)

TickerGLA1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde99 MEUR
Omsättning209 MEUR
Vinst-4 MEUR
P/E-23
P/S0.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Glaston (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Glaston (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter