Canopy Growth aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Canopy Growth aktie

 

Canopy Growth är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är idag specialiserade inom forskning och utveckling av medicinsk marijuana. Inom verksamheten återfinns ett brett utbud av produkter som vidaresäljs under varierade varumärken. Exempel inkluderar Tweed, Bedrocan och Mettrum. Störst verksamhet återfinns inom den nordamerikanska marknaden, där kunderna består av privata aktörer.

Mer om aktien Canopy Growth

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Canopy Growth aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Canopy Growth utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Canopy Growth Avanza – se aktiekurs idag

Se Canopy Growth senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Canopy Growth – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Canopy Growth.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Canopy Growth.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Canopy Growth

Canopy Growth

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Canopy Growth

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Canopy Growth? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter