Cell Impact (CI B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Cell Impact aktie

🔔 Skapa bevakning

CI B  

Cell Impact producerar och levererar avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller. Bolaget har utvecklat och patenterat en metod för höghastighetsformning (adiabatic high-velocity forming) som gör det möjligt att tillverka flödesplattor med hög energidensitet. Störst marknad återfinns inom transportsektorn, med fokus på lagerfordon, bussar och lättare lastbilar samt personbilar.

Cell Impact tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner. Bolaget har ett börsvärde på 1 601 MSEK, en omsättning på 17 MSEK och med ett resultat på -66 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Cell Impact

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Cell Impact (CI B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Cell Impact aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CI B. Aktien har ett P/E-tal på -18.9 och P/S-tal på 23 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Cell Impact utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Cell Impact Avanza – se aktiekurs idag

Se Cell Impact senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Cell Impact – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Cell Impact.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Cell Impact.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Cell Impact

Cell Impact

TickerCI B
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde1 601 MSEK
Omsättning17 MSEK
Vinst-66 MSEK
P/E-18.9
P/S23

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Cell Impact

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Cell Impact? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter