Comintelli (COMINT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Comintelli aktie

COMINT  

Comintelli är ett svenskt mjukvaruföretag som grundades 1999 som en spin-off från Ericsson. Bolaget har utvecklat och licensierar ut en molnbaserad tjänst för omvärldsbevakning och analys kallad Intelligence2day®. Comintelli har sitt huvudkontor i Kista.

Comintelli tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 23 MSEK, en omsättning på 21 MSEK och med ett resultat på 1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Comintelli

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Comintelli (COMINT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Comintelli aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern COMINT. Aktien har ett P/E-tal på 22.7 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Comintelli utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Comintelli Avanza – se aktiekurs idag

Se Comintelli senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Comintelli – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Comintelli.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Comintelli.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Comintelli

Comintelli

TickerCOMINT
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde23 MSEK
Omsättning21 MSEK
Vinst1 MSEK
P/E22.7
P/S1.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Comintelli

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Comintelli? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter