CSAM Health (NO) (CSAM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

CSAM Health (NO) aktie

CSAM  

CSAM Health Group är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av digitala plattformar för vården. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för analys och uppföljning av olika områden inom sjukvården. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom den europeiska marknaden.

CSAM Health (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System.

Mer om aktien CSAM Health (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper CSAM Health (NO) (CSAM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

CSAM Health (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern CSAM. Aktien har ett P/E-tal på -183.5 och P/S-tal på 7.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

CSAM Health (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

CSAM Health (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se CSAM Health (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter CSAM Health (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien CSAM Health (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i CSAM Health (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om CSAM Health (NO)

CSAM Health (NO)

TickerCSAM
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde1 693 MNOK
Vinst-9 MNOK
P/E-183.5
P/S7.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien CSAM Health (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om CSAM Health (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter