Cyber Security 1 (CYB1) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Cyber Security 1 aktie

🔔 Skapa bevakning

CYB1  

Cyber Security 1 är verksamma inom säkerhetslösningar. Bolagets produkter erbjuds idag till offentlig- och privat sektor, med fokus på cybersäkerhet. Produktportföljen inkluderar lösningar för data läckage, informationssystem, övervakning, samt övriga nätverkstjänster för managementfunktionen. Kunderna återfinns inom samtliga branscher och huvudkontoret ligger i Stockholm.

Cyber Security 1 tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 9 MSEK, en omsättning på 620 MSEK och med ett resultat på 13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Cyber Security 1

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Cyber Security 1 (CYB1) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Cyber Security 1 aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CYB1. Aktien har ett P/E-tal på 0.7 och P/S-tal på 0 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Cyber Security 1 utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Cyber Security 1 Avanza – se aktiekurs idag

Se Cyber Security 1 senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Cyber Security 1 – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Cyber Security 1.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Cyber Security 1.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag