Dlaboratory aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Dlaboratory aktie

 

Dlaboratory Sweden är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av SaaS-tjänster. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för realtidsövervakning av elnät till operatörer. Kunderna består huvudsakligen av företagskunder verksamma inom energisektorn. Kunderbjudandet omfattar hårdvara, mjukvara, molnbaserad datalagring och patenterade algoritmer.

Mer om aktien Dlaboratory

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Dlaboratory aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Dlaboratory utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Dlaboratory Avanza – se aktiekurs idag

Se Dlaboratory senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Dlaboratory – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Dlaboratory.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Dlaboratory.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Dlaboratory

Dlaboratory

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Dlaboratory

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Dlaboratory? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter