ELOP (NO) (ELOP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

ELOP (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ELOP  

Elop är ett norskt bolag med verksamhet inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling och tillverkning av produkter och tekniska lösningar som används för scanning av mark inför större infrastrukturprojekt. Lösningarna används för att hitta svagheter i marken, innan påbyggnad utförs. Produkterna vidaresäljs under olika varumärken. Kunderna återfinns inom den tyngre industrin, samt innehas störst verksamhet inom den europeiska marknaden.

ELOP (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Mätning & Analys. Bolaget har ett börsvärde på 352 MNOK, en omsättning på 0 MNOK och med ett resultat på -57 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ELOP (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ELOP (NO) (ELOP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ELOP (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Growth, och med tickern ELOP. Aktien har ett P/E-tal på -3.7 och P/S-tal på 42 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ELOP (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ELOP (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se ELOP (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ELOP (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ELOP (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i ELOP (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ELOP (NO)

ELOP (NO)

TickerELOP
ListaOslo Growth
LandNorge
SektorIndustri
BranschMätning & Analys
Börsvärde352 MNOK
Omsättning0 MNOK
Vinst-57 MNOK
P/E-3.7
P/S42

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ELOP (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ELOP (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter