Envirologic (ENVI B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Envirologic aktie

ENVI B  

Envirologic utvecklar automatiska högtryckstvättar. Försäljning sker via bolagets distributörer, där kunderna återfinns på global nivå, främst inom Norden och Europa. Kunderna utgörs huvudsakligen av aktörer med verksamhet inom jordbruks- samt bilindustrin. Bolaget etablerades ursprungligen som Ramsta Robotics AB under 1999 och har idag sitt huvudkontor i Uppsala.

Envirologic tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner. Bolaget har ett börsvärde på 55 MSEK, en omsättning på 35 MSEK och med ett resultat på -2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Envirologic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Envirologic (ENVI B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Envirologic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ENVI B. Aktien har ett P/E-tal på -24 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Envirologic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Envirologic Avanza – se aktiekurs idag

Se Envirologic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Envirologic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Envirologic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Envirologic.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Envirologic

Envirologic

TickerENVI B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde55 MSEK
Omsättning35 MSEK
Vinst-2 MSEK
P/E-24
P/S1.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Envirologic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Envirologic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter