Exalt (EXALT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Exalt aktie

EXALT  

Exalt är en helhetsleverantör av kommunikationslösningar. Idag erbjuds projektering och installation av data, service och infrastruktur, analyser, och övriga konsulttjänster. Utöver erbjuds teknisk support och rådgivning. Verksamheten styrs utifrån koncernens dotterbolag, där kunderna återfinns bland olika bolag, operatörer, myndigheter samt institut. Bolaget gick tidigare under namnet Xtranet Gruppen och har sitt huvudkontor i Sundbyberg.

Exalt tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Telekomtjänster. Bolaget har ett börsvärde på 32 MSEK, en omsättning på 39 MSEK och med ett resultat på 0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Exalt

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Exalt (EXALT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Exalt aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern EXALT. Aktien har ett P/E-tal på 540 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Exalt utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Exalt Avanza – se aktiekurs idag

Se Exalt senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Exalt – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Exalt.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Exalt.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Exalt

Exalt

TickerEXALT
ListaSpotlight
LandSverige
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde32 MSEK
Omsättning39 MSEK
Vinst0 MSEK
P/E540
P/S0.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Exalt

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Exalt? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter