FastOut Int. (FOUT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

FastOut Int. aktie

🔔 Skapa bevakning

FOUT  

FastOut är ett IT-bolag. Idag sker specialisering mot utvecklandet av plattformar som kopplar ihop drönarpiloter med kunder. Kunderna återfinns bland aktörer innefattande mäklare, turistportaler, och byggbolag. Genom att koppla upp sig mot bolagets självbetjäningsplattform kan kunden erhålla 360 graders rörliga vyer, vilket kan användas för både bygg- och marknadsföringssyfte. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

FastOut Int. tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 21 MSEK, en omsättning på 7 MSEK och med ett resultat på 0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien FastOut Int.

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper FastOut Int. (FOUT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

FastOut Int. aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern FOUT. Aktien har ett P/E-tal på 1033.3 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

FastOut Int. utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

FastOut Int. Avanza – se aktiekurs idag

Se FastOut Int. senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter FastOut Int. – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien FastOut Int..
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i FastOut Int..

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om FastOut Int.

FastOut Int.

TickerFOUT
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde21 MSEK
Omsättning7 MSEK
Vinst0 MSEK
P/E1033.3
P/S3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien FastOut Int.

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om FastOut Int.? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter