Firefly (FIRE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Firefly aktie

FIRE  

Firefly tillverkar och säljer tekniska system som upptäcker och förhindrar bränder och explosioner. Inom affärsområdet industriapplikationer övervakas processer främst inom träindustrin samt inom värmekraftverk. Bolaget erbjuder även övervakning av pappersmaskiner samt av torkprocessen i avloppsreningsverk. Affärsområdet Infrasystem omfattar övervakning av kabel- och kommunikationstunnlar och andra specialrisker. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Firefly tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 389 MSEK, en omsättning på 266 MSEK och med ett resultat på 15 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Firefly

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Firefly (FIRE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Firefly aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern FIRE. Aktien har ett P/E-tal på 26.7 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Firefly utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Firefly senaste utdelning är 2.1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Firefly Avanza – se aktiekurs idag

Se Firefly senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Firefly – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Firefly.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Firefly.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Firefly

Firefly

TickerFIRE
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde389 MSEK
Omsättning266 MSEK
Vinst15 MSEK
P/E26.7
P/S1.5
Utdelning2.1 SEK
Direktavkastning3.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Firefly

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Firefly? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter