Fom Technologies (DK) (FOM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fom Technologies (DK) aktie

FOM  

FOM Technologies är verksamma inom tillverkningsindustrin. Bolaget är specialiserade inom utveckling av maskiner som används för slipning och beskärning av material, samt för den industriella produktionsprocessen. Maskinerna vidaresäljs under eget varumärke och utöver huvudverksamheten erbjuds diverse kringtjänster och support. Störst verksamhet återfinns inom den skandinaviska marknaden, där kunderna återfinns inom ett flertal sektorer.

Fom Technologies (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner. Bolaget har ett börsvärde på 251 MDKK, en omsättning på 13 MDKK och med ett resultat på -6 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fom Technologies (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fom Technologies (DK) (FOM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fom Technologies (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern FOM. Aktien har ett P/E-tal på -43 och P/S-tal på 37 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fom Technologies (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fom Technologies (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Fom Technologies (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fom Technologies (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fom Technologies (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fom Technologies (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fom Technologies (DK)

Fom Technologies (DK)

TickerFOM
ListaFirst North
LandDanmark
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde251 MDKK
Omsättning13 MDKK
Vinst-6 MDKK
P/E-43
P/S37

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fom Technologies (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fom Technologies (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter