Fram Skandinavien (FRAM B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Fram Skandinavien aktie

🔔 Skapa bevakning

FRAM B  

Fram Skandinavien är specialiserade inom affärsutveckling. Verksamheten bedrivs utifrån två affärsområden: Venture Building och Standing Teams, vilket innefattar investering och företagsbyggande samt IT-utveckling. Störst verksamhet innehas inom diverse tillväxtmarknader, främst inom norra Europa och Asien, med konsument, försäkring och finans som övervägande branscher. Bolaget har sitt huvudkontor i Uppsala.

Fram Skandinavien tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 146 MSEK, en omsättning på 39 MSEK och med ett resultat på -11 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fram Skandinavien

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fram Skandinavien (FRAM B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fram Skandinavien aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern FRAM B. Aktien har ett P/E-tal på -12.9 och P/S-tal på 3.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fram Skandinavien utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fram Skandinavien Avanza – se aktiekurs idag

Se Fram Skandinavien senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fram Skandinavien – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fram Skandinavien.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Fram Skandinavien.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Fram Skandinavien

Fram Skandinavien

TickerFRAM B
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde146 MSEK
Omsättning39 MSEK
Vinst-11 MSEK
P/E-12.9
P/S3.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fram Skandinavien

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fram Skandinavien? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter