Glunz & Jensen (DK) (GJ) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Glunz & Jensen (DK) aktie

GJ  

Glunz & Jensen Holding är verksamma inom pressindustrin. Bolaget säljer och utvecklar hårdvara där produktionen sköts ifrån bolagets anläggningar runtom i Europa, USA och Kina. Utöver presstjänster levererar bolaget eftermarknadsservice och tillhörande produkter, inkluderat monteringsbord, torkare och exponeringsenheter. Bolaget har sitt huvudkontor i Nyborg.

Glunz & Jensen (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner. Bolaget har ett börsvärde på 118 MDKK, en omsättning på 191 MDKK och med ett resultat på -20 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Glunz & Jensen (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Glunz & Jensen (DK) (GJ) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Glunz & Jensen (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern GJ. Aktien har ett P/E-tal på -5.8 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Glunz & Jensen (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Glunz & Jensen (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Glunz & Jensen (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Glunz & Jensen (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Glunz & Jensen (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Glunz & Jensen (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Glunz & Jensen (DK)

Glunz & Jensen (DK)

TickerGJ
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde118 MDKK
Omsättning191 MDKK
Vinst-20 MDKK
P/E-5.8
P/S0.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Glunz & Jensen (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Glunz & Jensen (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter