GrowGeneration (GRWG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

GrowGeneration aktie

GRWG  

GrowGeneration är verksamma inom jordbrukssektorn. Bolaget bedriver verksamhet inom jordbruksprodukter och erbjuder ett brett utbud av livsmedelsprodukter. Produkterna inkluderar huvudsakligen grödor och jord. Verksamheten drivs globalt via flertalet produktions- och distributionsanläggningar med störst närvaro inom Nordamerika. Kunderna består huvudsakligen av grossister samt privata aktörer.

Mer om aktien GrowGeneration

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper GrowGeneration (GRWG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

GrowGeneration utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

GrowGeneration Avanza – se aktiekurs idag

Se GrowGeneration senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter GrowGeneration – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien GrowGeneration.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i GrowGeneration.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om GrowGeneration

GrowGeneration

TickerGRWG
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien GrowGeneration

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om GrowGeneration? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter