Havyard Group (NO) (HYARD) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Havyard Group (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

HYARD  

Havyard Group är verksamma inom offshoreindustrin. Koncernen tillhandahåller idag specialistkompetens inom fartygsdesign, systempaket för fartyg samt olika kyllösningar. Utrustningen används för fiske, vattenbruk, offshore och oljeproduktion. Verksamheten styrs utifrån flera dotterbolag med vardera affärsinriktning. Bolaget grundades 2000 och har sitt huvudkontor i Fosnavåg.

Havyard Group (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 286 MNOK, en omsättning på 2 919 MNOK och med ett resultat på 85 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Havyard Group (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Havyard Group (NO) (HYARD) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Havyard Group (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern HYARD. Aktien har ett P/E-tal på 3.4 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Havyard Group (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Havyard Group (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Havyard Group (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Havyard Group (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Havyard Group (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Havyard Group (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Havyard Group (NO)

Havyard Group (NO)

TickerHYARD
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde286 MNOK
Omsättning2 919 MNOK
Vinst85 MNOK
P/E3.4
P/S0.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Havyard Group (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Havyard Group (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter